dimecres, 14 de setembre del 2011

Prison Break

Prison Break és una de les millors sèries que he vist mai, l'argument de la sèrie és molt bò, he vist altres series realment molt bones, però aquesta les supera a totes. Aquesta sèrie és d'acció i drama, la sèrie s'ha rodat a Estats Units, té quatre temporades però com que ha tingut tan d'èxit ara s'està rodan la cinquena temporada. L'argument de la  primera temporada és el següent:

Tracta d'en Michael Scofield que és un home desesperat perquè el seu germà gran Lincoln Barrowse està condemnat a la pena de mort per un crim no fet, per això Michael Scofield, estudia els plànols de la presó (que ha dissenyat el seu germà Lincoln Barrows) i es tatua tot el torç enter i finalment atraca el banc per treure el seu germà de la presó. Tot això per aconseguir que l'empresonin a la mateixa presó que el seu germà, la penitenciaria estatal de Fox River

CONTINUARAAA....

  • Diumenge 18 de setembres del 2011 














Com aquí veieu en aquest video, en  Michael Scofield es fa el tatuatge llavors va a casa seva i destrueix tot el que havia estudiat, és a dir, destrueix les proves, agafa el disc dur i el llença des del seu balcó. El següent dia va atracar el banc per que l’empresonin a la mateixa presó que el seu germà, la penitenciaria estatal de Fox River.
Llavors el seu company de celda en Fernando Sucre, li explica que en Lincoln Barrows només el treuen per anar a missa i per la  Industria Penitenciaria (IP), que els que tenen sort treballen. El que organitza la IP és en John Abruzzi. En Michael Scofield li va demanar a l’autèntic John Abruzzi si pot treballat en la IP però John Abrutzzi no vol. Llavors Michael Scofield di dóna una grua d’origami de paper. Després més tard els amics d’en John Abruzzi el truquen per dir-li que algú a trobat en Fibonacci ( el que ha delatat en John Abruzzi), i el sobre només hi havia una grua d’origami. Llavors en John Abrutzzi es va donar compte que en Michael Scofiled era el que havia trobat en Fibonacci. Per això en Michael i John Abruzzi fan un tracte, en Michael necessita l'Abruzzi perquè si es fuguen té bons contactes per desepareixer (avió) i quan es fuguin li dirà on és en Fibonacci i en Michael necessita el treball de la IP i l'avió. En Michael Scofield aconsegueix treballar en la IP. Michael es troba amb el seu germà en la IP i li diu que el traurà de la presó però en Lincoln Barrows li diu que és impossible, i en Michael li diu que no és impossible si ha dissenyat la presó, el seu germà li pregunta si ha vist els plànols i en Michael Scofield li diu que molt millor que els porta a sobre, i és treu el mono i li ensenya el tatuatge. Michael posa a prova a Fernando Sucre, el seu company de celda per veure si pot guardar el secret de la fuga, però ell no vol formar part de la fuga perquè li falten 16 mesos per sortir de la presó. Sucre es cambia  de celda hi en Michael li posen un nou company que vé del psiquiàtria que és en Haywire Patoshik.
CONTINUARAAA...                                                                  

  • Dijous 22 de setembre del 2011

En Michael Scofield continua amb el seu pla, que és destornillar el bater per la nit, quan estigui dormint en Haywire Patoshik, ariva a la nit i s'aixeca en michael per destornillar el bater però de cop en Haywire sent com en Michael s'aixeca del llit i el mira, en Michael s'adona de que en Haywire l'observa i li pregunta que si té algun problema i en Haywire li respon que si, que no pot dormir mai. Llavors tots els presoners es van a dutxar i en Haywire li veu els tatuatges en en Michael i en Haywire(encara que no ho sembli però ell és molt llest) li diu que els seus tatuatges són uns camíns. Després en Haywire dibuixa el tatuatge d'han Michael Scofield de memoria. Després en Sucre quan s'adona de que el seu cosi Hèctor esta sortint amb la seva nòvia i es casaran decideix formar part de la fuga. En Michael per que torni a compartir la celda amb en Sucre fa veure que en Haywire l'estava a punt de matar perquè el tornin a psiquiàtria, i ho aconsageix. En Sucre i en Michael tornen a ser companys de celda.  
CONTINUARAAAA.....

  • Dissabte 1 d'octubre del 2011

En Michael Scofield i en Sucre aconsageixen destornillar el bater. Però degut el tema d'en Haywire porten tres dies de retràs. En Michael crea un disturb entre els presoners per guanyar temps, però el pla se li va de les mans. T-Bag veu en la celda d'en Michael i Sucre que a destornillat el bater i que és volen fugar. T-Bag ho anava a dir a tots els presoners però per sort John Abrutzzi li tapa la boca. Desprès T-Bag diu que ell també vol formar part de la fuga o ho dirà als guàrdies, i aconsegueix ser un membre més de la fuga, també posa en perill la doctora Tancredi ( la Tancredi és la filla del governant i la doctora de la presó. També es la doctora d'en Michael perquè se soposa que té diavetis, així podra anar cada dia a l'infermeria per tirar un liquid per una de les tubarias i amb aquell liquid s'arrobelli el ferro. Així quan s'ascapint pugin passar per les tubarias i vagin a parrar a l'infermeria i des de l'infermeria a fora. A mida que en Michael i la Tancredi passen més temps junts s'anamoran un de l'altre per això la va a salvar.), perquè els presoners de la infermería la volen violar i matar.
Michael va a salvar a la Sarah i passa per les tubaries de la persó i posa en perill el pla de salvar a la Sarah, mentre en Sucre, Abrutzzi i T-bag  continuen amb el pla de la fuga. Aconsageix salvar a la Sarah i torna a la seva celda mentres que estava tornat a la celda es troba el seu geramà en Lincoln Barrowse.  


CONTINUARAAA...



  • Diumenge 16 d'octubre del 2011

Desprès el seu pla és treballar en la IP en la sala de guàrdies perquè allà hi ha una canonada i necessiten cavar sota terra. Llavors aconsegueixen que la sala de guàrdies sigui cremada i mentre la estaven arreglant uns cavaven el terra. Mentre en C-Note un presoner més comença a sospitar dels plans d'en Michael Scofield. Aconsegueix anar a la sala dels guàrdies que estan arreglen  i comença a investigar i al final acaba troban el forat de sota terra. C-Note parla amb en Michael i li diu que ell també vol formar part de la fuga i que si no l'acaptaven cantarà. En Michael no va tenir cap remei que acceptar-lo i acaba sent un membre més en el grup.

CONTINUARAAA.... 

  • Dissabte 29 d'octubre del 2011

En Michael a aprt de necessitar l'avió d'en Abrutzzi, també necessita diners per desepareixe. Els diners els té en Charles Westmoreland (Charles Westmoreland  és el famós D.B Cooper, en D.B Cooper és la persona que va robar un millor i mig de dòlars i que no ho vol admetre a ningú.) En Michael Scofield al convida a fogar-se de la presó i li afirma que ell sap que ell és en D.B Cooper i li diu el següent: Esta a la presó perquè esta complint entre 60 any i perpetua per atropellar una dona. Agüessin sigut 20 any, però el cotxe era robat per això   a alabat el cub a la sentencia i aquí està. L'atropellament era un accident, però el cotxe.... .Ningù roba un cotxe per accident, per tant la pregunta és: Que feia Charles Westmoreland  en Arizona, robant un cotxe a 10 estats de la seva casa, i a només 15 quilòmetres de la frontera Mexicana. I perquè dos dies abans algú va trucar per telèfon a la seva dona des d'un hotel de Portlan un pas de l'aeroport des de poc desprès despega el vol 305 que a sigut segrestat per un tal D.B Cooper. Set hores desprès del segrest, Charles Westmoreland  acudí a una clínica de Brigan Sitti amb la ròtula esquerra trencada. La única forma per arribar a Yuta des de Portlan Oregon en set hores és en cotxe baten tots els records de velocitat coneguts o en avió. Tot el mon sap que en D.B Cooper va saltar des de un avió una hora desprès del enlairament, a tres mil metres de altura amb un millor de dòlars i amb un paracaigudes muntat a tota brisa. El aterratge podia ser molt dur, lo suficient per trencar-se algú, comper exemple la ròtula esquerra. D.B Cooper devia tenir un cotxe esperant-lo. Segons la policia al 1971 Charles Westmoreland era propietari d'un Chevy Nova del 75, casualment un Chevy Nova del 75 amb la matricula burrada, es va trobar abandonat i (averiado) en la frontera d'Arizona, a un par de quilometres en el lloc on tu as atropellat per accident aquella dona, amb un cotxe robat.
Charles Westmoreland  en haver sentit tota la seva historia fil per randa, va continuar negant-ho. Però en saber  que la seva filla està en l'hospital i el director de la presó li concedeix que només hi pot anar a veure al funeral. Decideix unir-se en el grup.

CONTINUARAAA....

  • Dissabte 5 de novembre del 2011

Llavors en Michael aconsegueix que la canonada que estava tirant aquell líquid  es rovalles. I ara podrà passar per la canonada perquè li falten 24 hores per que el seu germà Lincoln Barowse l'executin. Decideixen anar-se aquesta nit, però un tècnic de la presó que arregla les canonades es va adonat que s'havia rovellat i la va arreglar. Llavors a la nit els de la IP s'escapen a través de les canonades, arriben a la canonada on a l'hora de travessar-la hi ha la infermeria, on en Lincoln Barowse els està esperant. Veuen que la canonada l'han canviat per una de nova, i l'intenten de trencar però no poden. Tornen ràpidament cap a la sala de guàrdies on estaven treballant. En Michael se sent un fracasat perquè sap que dama l'executaran el seu germà.

CONTINUARAAA....
  • Dissabte 19 de novembre del 2011
El dia següent tots estaven molt nerviosos, en Michael Scofield encara més. Estava desesperat, perque té por de cadar-se sol. Anava pensant que tot lo que havia fet no li a servit per res. Mentre l'execució comença. En Michael no li pot n'hi mirar a la cara i el seu germà, tota l'estona anava dient: "He entrado aquí como un hombre déjame salir igual."
En haver sentit els seu germà com diu aquestes paraules encara es sentia més desesperat. Ell ja el fossen en la cadira elèctrica, i en Michael plorant a la sala de vidres on hi van uns quants periodistes i gent que l'estima. En Lincoln en veure una persona familiar a la porta de la sala, i li diu en Michael que miri enredera. Però en Michael no l'entén. Desprès de cop hi volta les cortines es tanquen i sona el telèfon. En Michael es posa dret immediatament i el guàrdia els porta a una sala de visites. El director de la presó en Henry Pope li diu que algú a ensenyat noves proves a favor d'ell sobre que ell és innocent. Després uns guàrdias porten en Lincoln Barowse en la sala on estaven el seu germà i la seva advocada.


CONTINUARAAA....

  • Dissabte 26 de novembre del 2011
En Michael en saber que li deixerian una semana més per l'execució va posar en marxa el segon plan. Que és passar per la psiquiatra que conecta amb la infermeria i escapar-se, tots en sentir el pla no els i va agradar tan com el primer però si es volien escapar de la presó s'havien de conformar. Després va baixar a veure les canonades que conectaven psiciatria amb la presó, en sentir las passas d'un guàrdia es va tirar cap enredera cap a una tobaria que passa aigua calenta i es va cremar tota l'escena.

CONTINUARAAA....