dimecres, 29 de febrer del 2012

Prison Break


Un cop tenint el tros del tatuatge que li fa servei per anar de psiquiatria a d’infermeria només faltava un últim pas, la clau de l'infermeria i nomes la podia aconseguir en Michael perquè ell sempre li fa revisions la doctora. Però en Michael no vol perquè estima a la doctora Tancredi però si volia salvar el seu germà no va tenir mes remei que robar-li.
En Michael un cop estava a l'infermeria va veure que les claus les tenia la doctora a la butxaca, i desprès de fer-li una vacuna en Michael aprofita i li fa un peto. Mentre que li fa un peto aprofita a treure-li les claus i ho aconsegueix.   

divendres, 24 de febrer del 2012

Prison break


Després en Haywire Patoshik també s'en recorda del tatuatge i el camí de la fuga i en Haywire li fera el dibuix del tros que falta amb la condició de que ell també es fogaria amb ells. En Michael evidentment va acceptar i li va dibuixar el tros. Després d'haver parlat amb la doctora Sara Tancredi li va demanar que ja podia tornar a la presó ella li va fer una serie de revisions i el va portar a la seva celda amb en Sucre. En Sucre li va demanar que si havia recuperat el tros perdut i ell li va dir que si. 
 

dimecres, 22 de febrer del 2012

Prison Break



Michael va anar a la infermeria per la cremada li han operat i desprès li han posat una venda.
Al tornar de la infermeria es treu la venda i veu que el tatuatge per arribar a psiquiatria a l'infermeria s'han cremat i el camí es molt difícil perquè hi han moltes tuberies i ell no se’n en recorda. Desprès ell te una idea vol anar a visitar un amiget. Ell es fa passar per un tonto i el posen a psiquiatria i un cop a psiquiatria li demana ajut en Haywire Patoshik, però ell no se’n recorda d'en Michael. Despres en Michael li recorda la memòria i ell se’n recorda que li va fer una trampa es va obrir el cap per cambiar de company. 


dilluns, 20 de febrer del 2012

La infografia

Ara la nostra professora ens a dit que fesim una notícia de les infografies relacionat amb el blog.
Per començar una infografia és una creació de moltes imatges i lletres (no sempre sorten les lletres) i ajuntar-les totes en una sola imatge, per exemple quan compres algun electrodomèstic nou (una lavadora, una nevera...) hi ha una "infografia" explicante com es monta o com es fa servir que és bastant útil.  
Aquí teniu una infografia de moltes series. Quina serie has vist?

diumenge, 19 de febrer del 2012

Un nou descobriment

La nostra professora del nostra centre ens a dit que em de penjar una noticia d'un últim descobriment científic o de medicina. Jo n'he trobat una que m'ha agradat molt el títol és: Descubert un nou planeta semlant a la terra que podria estar habitat

Un equip internacional d'astrònoms ha descobert el que asseguren és el planeta més semblant a Terra que es coneix fins ara, i podria ser habitable. Està fora del nostre sistema solar i, segons els científics, té les característiques d'un planeta habitable.El exoplaneta com se'ls crida als planetes fora del nostre sistema solar té un radi 50% més gran que la Terra, a més, té capacitat de contenir aigua líquida i, per tant, de ser habitable, diuen els astrònoms.L'equip de científics suïssos, francesos i portuguesos va descobrir la "Supertierra" utilitzant el telescopi de l'Observatori Europeu Austral (ESO).El planeta té 5 vegades la massa de la Terra, i orbita una estrella nana vermella anomenada Gliese 581, que se sap té una massa igual a la de Neptú. Els astrònoms assenyalen que també van trobar evidència de la presència d'un tercer planeta, que és vuit vegades més gran que la Terra.El nou exoplaneta és el més petit que s'ha descobert fins ara en aquest sistema, i pot completar l'òrbita al voltant del seu sol en 13 dies.L'estrella nana Gliese 581, és molt més petita i freda que el nostre sol i per tant menys lluminosa. És per això que tot i que l'exoplaneta es troba 14 vegades més a prop de Gliese 581, el planeta es situa en una zona que podria ser habitat. Aquesta és una regió al voltant de l'estrella on l'aigua pot ser líquida.Calculen que la temperatura mitjana de la Supertierra és d'entre 0 i 40 º centígrads, és per això que l'aigua hi podria ser líquida. I que la seva superfície podria ser rocosa-com la Terra-o coberta d'oceans.És per això que els astrònoms creuen que, per la seva temperatura i la seva relativa proximitat, el planeta podria ser en el futur l'objectiu de missions espacials per buscar vida extraterrestre.L'estrella hoste Gliese 581 és una de les 100 estrelles més properes al Sol Està localitzada a 20,5 anys llum del Sol en la constel · lació Lliura i la seva massa és de només una tercera part de l'astre centre del nostre sistema planeterio. Aquest tipus d'estrelles vermelles nanes emeten 50 vegades menys llum que el Sol i són les estrelles més comuns de la nostra galàxia.