diumenge, 22 d’abril del 2012

La fuga....


Desprès un guàrdia el bé a buscar i en Michael s'en va a la celda, i li explica tot en en Sucre. En Sucre li dona un consell perquè es el seu amic, i li diu que li expliqui tot,detall per detall, la raó el perquè li ha robat les claus, és a dir, la fuga. El següent dia en Michael en arribar a l'infermeria li explica tot a la doctora, i li demana que aquesta nit abans d’anar-se’n a casa que deixi la porta de l'infermeria oberta. Ella comença a plorar perquè estava parada en haver sentit tot això i ella se’n va sense dir res.
Desprès a la nit que era la gran nit per la fuga, tots agafen el mono que es posen per treballar en la IP que és de color blau i li tiren llegia per que es torni de color blanc perquè els de psiquiatria van de color blanc se’l posen i comença la fuga: 



  • Dilluns 23, d'abril del 2012 

Tots van a la celda d'en Michael per passar les tubàries, tenen una hora per escapar-se de la presó i anar-se'n ven lluny amb l'avió. Tots van ràpidament per les tubàries i finalment arriban el pati, en Michael activa l'alarma d'incendi de psiquiatria per que tots els interns surtin. Un cop tots els interns surten, els presoners es barregen amb els de psiquiatria, i en Michael disfressat d'un guardia els fa entrar tots a dints i van anunciar que era una falsa alarma. Un cop a dins de psiquiatria va fer servir el plànol que li havia dibuixat en Hawaii Patochik i va passar des de psiciatria a l'infermeria......



  • Divendres 27, d'abril del 2012 
......Després en Michael estava molt nervios perquè no s'havia si la Doctora havia deixat la porta oberta de l'infermeria. Ell molt nerviós obra la porta de l'infermeria i veu que esta oberta pero després en Hawaii apareix i demana si pot anar amb ells perque si no es fuga ara mateix amb ells aniria a dir-li a l'alcalda de la presó i ningú es fugaria. No van tenir cap remei que acceptar-lo. Despres en Charles Wesmoreland va caure perquè no podia aguantar-se més, per causa de la ferida greu de la panxa que li a fet el guardia Belik.
El guardia s'en va enterar de que el grup de IP es volia fugar i va s'haver que havien fet un forat. Un cop s'en va enterar, en Charles Wesmoreland va impedir que u digui a ningú i el va tirar a dins de la toberia inconscient.   

  • Diumenge 29, d'abril del 2012 

En Charles Wesmoreland s'anadona que no pot continuar amb la fuga i que li arribat l'hora de la seva mort. Abans de morir-se li va explicar tota la veritat, que ell era en D.Copper i que els diners estan enterrats a lluta, i que no nomes hi han 2.000.000 euros sino que el govern tenia vergonya de dir realment que a robat 5.000.000 euros. També li va demanar un ultim favor que vagi a l'hospital a veure la seva filla i que li fagi un ultim pató de la part del seu pare. En Miquael li va demanar les gracisa i li va prometre complir la seva paraula. I finalment mor. 

dijous, 19 d’abril del 2012

La Doctora es decepciona

En Michael en acabar de fer la copia de les claus, va a l'infermeria perquè tenia visita i li torna les claus a la doctora sense que ella se'n enteres. L'altre doctora li diu:
- Mite les claus. Les tenies a sobre l'escriptori entre els llibres.
Ella mire l'escriptori i veu les claus ràpidament mira en Michael amb una mirada de decepció. I la seva companya diu:
- A arribat l'home per canviar el pany li dic que passi o no cal, ja que ara has trobat les claus?
La doctora mirant en Michael Scofield diu:
- No que passi.
En Michael mira amb cara d'horror i la doctora s'anadona i li diu:
- Estas bé Michael Scofield?
Ell s'adona que ho sap tot i li demana perdo però ella respon ja he acabat de ferta la vacuna, i se'n va.