dijous, 14 de juny del 2012

Pagina web

En la nostra assignatura, informàtica, ens han ensenyat com crear una pagina web, primer em fet una sols, on la qual haviem d'explicar algun joc. Jo he explicat el joc de les dames, i després ens han fet fer una pagina web en grup. Jo le fet amb l'Anna i amb l'Alba i el tema era optatiu. Nosaltres l'hem fet de  l'educació.
En la pagina podreu trobar molta informació de l'educacio. Aquí teniu les webs:
-La del joc:
https://sites.google.com/site/damessohad/
-La den grup:  
https://sites.google.com/site/leducacioo/

dilluns, 11 de juny del 2012

El video

La nostre professora del nostre centre en va dir que haviem de fer un video, jo le fet amb una companya anomenada Marianela. El tema del video era optetiu, jo i la meva amiga vam desi dir explicar una historia. Mentre jo explico la historia la Marianela i dos amigas més van fent lo que jo vaig dient. El final el video a quedat suficient, perque amb pensava que era més fàcil, pero numes he pogut fer aixo. Jo m'esperava que ens quedaria millor.

dissabte, 9 de juny del 2012

Recomano...

Avui us recomanaré moltes pel·lícules i series que he vist.
- Si us agraden le pel·lícules d'acció us recomano Distrito13 i la continuació Distrito 13 últimatum. I també totes les pel·lícules de Jackie Chan.
- Si voleu pel·lícules de trama o que fagin riure us recomano 2 Tontos Muy Tontos. 
- Si voleu pel·lícules de tristesa us recomano Camino, El pijama de rallas, etc 
- Si voleu pel·lícules d'amor; 3MSC, etc. 
De seies n'hi han moltes, ami la que m'ha agradat més és Prison Break.
- Si us agraden les series d'amor : Trionfo de l'amor, Sortilegio, El Rostro de Analia Flor Salvage....
- De misteri són aquelles que sempre resolen casos.
- De odi i cruel; Doña Barbara. 



divendres, 8 de juny del 2012

Tres metros sobre el cielo

Avui us explicaré una pel·lícula. S'ha titula Tres Metros Sobre el Cielo ''3MSC''. Els protagonistes es diu Hugo Libera anomenat ''H'' i la Baby.

Una adolescent anava en camí cap a l'institut, junt amb la seva germana amb cotxe. Es paren en un semàfor i de cop apareix ''H'', amb moto. Ell s'enamora a primera vista i la intenta de conquistar. Ella al principi el rebut gaba, pero s'ha acabat enamorant d'ell. ''H'' es un rebel que cada vegada es posa en problemes. Com que la Baby és una noia tranquila, no acostuma a posar-se en problemes i contínuament tenen problemes entre ells. La seva passió son les carreres ilegals de motos.  La Baby compleix 18 anys i organitza una festa, ''H'' l'havia combidat, pero en el mateix temps tenia una carrera de motos molt important. El seu únic i millor amic el substitueix, pero el final acaba mort en les carreres.La pel·lícula acaba que la Baby li deia contínuament que era la seva culpa i acaba amb ell.

dijous, 7 de juny del 2012

El meu Joc

La nostre professora del nostre centre, ens va dir que havíem de crear un joc amb l'Scratch. Jo he fet el joc, m'ha semblat molt difícil fer-ho, pero a la que sàpigues com funciona el programa, de mica en mica et va sortint bé. Jo hi he trigat unes dues setmanes en acabar-lo, la veritat és que m'ha costat molt. Pero m'ha quedat prou bé, ja que hi volia posar moltes mes coses, pero era massa difícil. Aquí el teniu, espero que us agradi.  


Conoce más sobre este proyecto